En af de souvenirs jeg rigtig gerne ville have med hjem fra vores rejse, var et skærebræt! Det er heldigvis lykkedes og så er det endda lavet i teak. Jeg synes træ er et smukt materiale til rigtig mange produkter og især teaktræ har en dejlig varme, som jeg ikke kan stå for. Vores hjem er ikke fyldt med teaktræsmøbler, selvom jeg er tit bliver fristet af både skænke, borde, hylder osv. Vi har dog alligevel lidt her og der, som f.eks. et skrivebord, en stol, et spejl, et lille bord og nu så også et skærebræt! Og mon ikke der kommer mere til samlingen med tiden.

Jeg har fundet lidt skønne billeder, som forhåbentligt kan inspirerer til, hvordan man på en flot og stilfuld måde, kan benytte en masse teaktræ i sin indretning. Enjoy!

teaktrae-3 teaktrae teaktrae-2 teaktrae-1

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8
Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

Write A Comment