I kan se frem til lidt tattoo inspiration hver fredag fremover, her på bloggen – for som en ny ting, begynder jeg nemlig på konceptet Fredags INK! Jeg tager som før i tiden fat i forskellige motiver og placeringer på kroppen og viser jer en masse lækre tattoo billeder – og ja så skriver jeg om lidt mellem himmel og jord! Jeg har selv tons af idéer, men i er selvfølgelig altid velkomne til at byde ind, hvis det er f.eks. er et specielt motiv i godt kunne bruge lidt inspiration til eller lignende!

Håber i vil tage godt imod mit nye koncept og få en sørens masse inspiration til jeres fremtidige tattoos. Ha’ en rigtig skøn weekend!

fredagstattoo1.6

fredagstattoo1.9

fredagstattoo1.3

fredagstattoo1.1

fredagstattoo1.2

fredagstattoo1.5

fredagstattoo1.7

fredagstattoo1.4

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

Write A Comment