Så nåede vi sørme indlæg nr. 100! Det er jo ikke så lidt og i alt ligger der omkring 800 billeder med skønne tatoveringer, som jeg håber har og i fremtiden vil, inspirer jer læsere til, at finde frem til lige netop jeres næste tatovering! Jeg synes stadigvæk det er lige så sjovt at finde flotte tattoos, som da jeg skrev første Fredags INK indlæg. Så jeg bliver nok ved lidt endnu!

Jeg har gennemgået alle de 99 indlæg og valgt en række af mine favorit tatoveringer ud. Det var lidt af en opgave, men jeg endte dog til sidst med, at finde frem til disse. Har I en favorit?

fredagsink.100.1 fredagsink.100.2 fredagsink.100.3 fredagsink.100.4 fredagsink.100.5

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

Write A Comment