At blande forskellige stilarter i samme motiv er ret populært. Et af de steder jeg ser brugen af det rigtig ofte, når jeg nørder tattoos, er med stilarterne geometrisk og naturalisme. Som I nok kan fornemme, når i kigger videre ned her i indlægget, er det især dyremotiver, hvor man mikser disse to stilarter.

Det er i hvert fald dem, jeg oftest støder på. Kan I komme på andre eksempler, hvor to stilarter bliver mikset i samme motiv?

fredagsink.121.1 fredagsink.121.2 fredagsink.121.3 fredagsink.121.4

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

Write A Comment