Nøj det er længe siden at I (og jeg selv for den sags skyld) har fået jeres ugentlige tattoo inspiration! Beklager, men jeg har bare haft drøn travlt med mit nye job og fredagene, er blevet brugt på alt muligt andet!

Men det betyder ikke, at jeg ikke har tænkt i tattoos – for det gør jeg næsten dagligt. Og med en fast indkomst, kan jeg også stille og roligt begynde, at realiserer nogle af mine tattoo drømme. Skal dog lige finde frem til nogle gode tatovører i Danmark først – men dem er der heldigvis mange af. Kom endelig med bud, hvis I skulle have nogle favoritter!

fredagsink.127.3 fredagsink.127.1 fredagsink.127.2 fredagsink.127.4

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

2 Comments

 1. Åh det blad er fantastisk 😀
  Jeg drømmer også om ny tatovering – snart. Jeg har bare så mange ideer, at jeg ikke ved, hvor jeg skal starte. Hæh,

  Mvh. Michelle-Marie

  • M. Vinter Reply

   Ja synes virkelig også det er smukt 😀
   Hehe – det kender jeg alt for godt Michelle-Marie. Jeg har lavet mig en lille liste med ideér og ønsker. Ellers kan jeg slet ikke holde styr på det 😉

Write A Comment