Der går helt tattoo i den, i denne uge med besøg både fra Debbie og Signe til en gang hvis mig din tattoo og selvfølgelig skal i jo også have en omgang Fredags INK! Jeg håber i får en masse inspiration til jeres egne tattooprojekter – det er jo i hvert fald lige årstid for det.

Jeg har småskrantet lidt hele ugen, så nu vil jeg ha’ mig en stille og rolig fredag under dynen, med en masse selvforkælelse, så jeg forhåbentlig kan blive rigtig frisk igen. Go fredag!

fredgasink15.6

fredgasink15.8

fredgasink15.4

fredgasink15.3

fredgasink15.2

fredgasink15.7

fredgasink15.1

SONY DSC

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

1 Comment

  1. Matthew Stendal Reply

    Elsker, at se hvilke tatoveringer forskellige mennesker har. Der findes en masse sindsyg dygtige tatovører der kan lave de fedeste tatoveringer og stor respekt til dem.

Write A Comment