Sikke et storm vejr! Er lige kommet ind i varmen efter en hård skoledag, der virkelig krævede en masse koncentration. Nu vil jeg bruge et par timer på at slappe af, inden min kæreste og jeg skal ud og have os noget lækkert mad og derefter lidt hygge nede i byen til Open By Night! Hvad er jeres fredags planer?

Der er ikke rigtig noget tema i ugens tattoo inspirations billeder – bare en masse lækkert blandet. Håber det kan inspirerer!

fredagsINK22.3

fredagsINK22.2

fredagsINK22.1

fredagsINK22.7

fredagsINK22.6

fredagsINK22.4

fredagsINK22

fredagsINK22.5

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

Write A Comment