Lige en gang hurtig Fredags INK inden jeg smutter ud af døren! Jeg har samlet lidt flotte tattoos til jer, som jeg håber kan være til inspiration. Siden min kæreste blev tatoveret i sidste uge, har jeg virkelig også haft lyst til at slå vejen forbi en tattooshop selv. Lige nu er det dog ikke realistisk rent økonomisk, men jeg håber det bliver til et par stykker i 2016, når vi skal rejse rundt, bo og arbejde i Sydøstasien.

Har i nogle nye tattoos i tankerne fortiden?

fredagsink62.1 fredagsink62.4fredagsink62.3fredagsink62.2

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

Write A Comment