Så blev det fredag igen og jeg har fundet lidt flotte tattoos frem til jer. Jeg håber de kan være med til at inspirerer jer til kommende projekter! Skulle i have nogle specifikke ønsker til motiver, placeringer osv. så smid mig endelig en kommentar eller en mail.

Foråret er stille og roligt ved at komme til Danmark og det er det helt perfekte tidspunkt til at få lidt blæk i kroppen. Tatoveringen kan nemlig fint nå at hele, inden varmen for alvor tager fat. Og i de varme måneder er der rig mulighed for, at flashe dit nye kunstværk frem for verden, når den ikke skal gemmes bag en masse varme lag. Tag endelig jeres tattoos med #fredagsink – jeg vil elske at se dem!

fredagsink88.1 fredagsink88.2 fredagsink88.3 fredagsink88.4

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

Write A Comment