Vi snakker meget om tattoos for tiden min kæreste og jeg. Sådan synes jeg altid det er, når man lige har fået lavet en – så vil mere bare have mere. Jeg havde besluttet mig for, at jeg skulle have nogle tatoveringer på vores rejse rundt i Asien, men hvilke og hvor mange har jeg ikke helt fastlagt endnu. Den næste er dog så småt i støbeskeen og hvis alt går som det skal, så bliver det en lidt større af slagsen.

Jeg kunne nemlig godt tænke mig, at få prydet det ene lår med lidt fine blomster. Det endelig motiv er der ikke endnu, men indtil nu er jeg blevet inspireret af disse skønne billeder. Hvis i finder nogle lignende tattoos, så send dem endelig i min retning – det vil være en kæmpe hjælp!

fredagsink91.2 fredagsink91.4 fredagsink91.3 fredagsink91.1

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

Write A Comment