Jeg har ikke kunnet lade være med at kigge lidt på flotte hoteller i Sydøstasien, hvor min kæreste og jeg skal tilbringe hele 2016, med at rejse rundt og arbejde. Selvom vores budget er et lidt andetm end de vildt lækre hoteller jeg er faldt over, så kunne det da godt være vi skulle have en enkelt overnatning i paradis, på et tidspunkt.

herviljeggerneovernatte1 herviljeggerneovernatte2 herviljeggerneovernatte3Og det ville jeg bestemt ikke være ked af hvis det blev her! Hotellet hedder Six Senses og ligger på Con Dao ørene i Vietnam. Det er et fem stjernet hotel med en helt fantastisk og isoleret beliggenhed, der indbyder til total afslapning. Arkitekterne bag, benytter vendingen ’luxury at the end of the world’ om hotellet!

herviljeggerneovernatte4 herviljeggerneovernatte5 herviljeggerneovernatte6 herviljeggerneovernatte7Selvom temperaturen i Vietnam er en helt anden end herhjemme i Danmark og derfor ikke helt giver samme mulighed for, at åbne op ud til naturen på samme måde, så er der stadig elementer fra indretningen jeg har lyst til at give mig i kast med. Jeg er blevet inspireret til…

… at forsøge mig med at lave en simpel himmelseng ud af grene og lyst halvgennemsigtigt stof. Det ser jo bare for lækkert ud!

… at lave min egen sofa med en masse forskellige hjemmesyede puder. Har overvejet palle udgaven længe, men tror jeg ville fortrække noget i beton i stedet. Har dog ingen anelse om, om det kan lade sig gøre! Nogen der har erfaringer?

… at overveje at beklæde en væg herhjemme med træ af en eller anden slags, for det giver en helt speciel varme til et rum, som jeg bare slet ikke kan stå for!

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

Write A Comment