Jeg drukner i planter!

Eller faktisk slet ikke! Jeg skrev forleden lidt om det nye hit herhjemme – nemlig Billig Blomst og efter endnu flere besøg derude, er der efterhånden blevet lidt drivhus stemning i lejligheden. Dog slet ikke nok efter min smag endnu og heldigvis er kæresten og blevet ret hooked. Jeg tror dog jeg vil forsøge at holde lidt igen, i hvert fald med de helt store planter, indtil vores boligsituation kommer tilbage til normalen igen.

Indtil videre er der ingen af dem, der er døde fra mig og jeg er virkelig stolt! Dog holder jeg ekstra øje med vores lille palme, som desværre hænger lidt, fordi den ikke har fået nok sol. Den næste tid vil jeg bruge på, at finde ud af hvad alle vores smukke planter egentlig hedder, så jeg kan lave en eller anden form for guide herinde. Måske man skulle huske at kigge på skiltet, når man planteshopper!

planter-2 planter-1 planter-3

Smid en kommentar - så er i skønne!
 1. Louise says:

  Planten på det første billede er en Alocasia Polly, og den næste er en sukkulent af en art, måske den er i familie med husløg, er ikke sikker. Den sidste er en Bajonetplante 🙂

  Reply
 2. Louise says:

  Så lidt. Jeg plejer at bruge http://www.haveabc.dk/ til at slå planter op, hvis jeg er i tvivl om pasningen 🙂 Bare et lille tip! God torsdag!

  Reply
  • M. Vinter says:

   Super 😀 Tror jeg har brugt den en enkelt gang, men indtil videre går det meget godt med at passe dem.
   Tak og i ligemåde 😉

   Reply