Da jeg for nogle uger siden, var til lagersalg med min søster, stak vi også lige hovedet indenfor i Kaiku’s flotte butik og showroom. Det var første gang jeg var forbi og blev meget imponeret over deres store udvalg, stylingen og de smukke smukke butikslokaler. Det er helt sikkert et sted, jeg kunne bruge mange timer!

Denne gang blev det dog kun til et kort besøg, da min lille nevø ikke synes det var det mest interessante og vi gerne lige ville nå et stop mere, inden vi skulle tilbage og give ham lidt mad.

kaiku kaiku-1 kaiku-2Butikken ligger i Brabrand og åbnede tilbage i 2014. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har været forbi før, men det handler nok om, at jeg har været for doven til at hoppe på cyklen. De har nogle gode kvadratmeter i et gammelt smede værksted og stedet emmer bare af sjæl. Jeg ville virkelig elske at bo der!

Har I været forbi Kaiku’s fine butik i Brabrand?

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

2 Comments

 1. Har desværre ikke været forbi butikken; jeg bor i Odense 😉 men fede ting de har, så nok et besøg værd, når turen går til Århus området på et tidspunkt.
  Fik du købt noget eller?

  • M. Vinter Reply

   Det synes jeg bestemt du skulle, hvis du en dag kommer på disse kanter. Også mange andre spændende butikker, jeg kan anbefale 😀
   Nej det gjorde jeg ikke – men bestemt ikke fordi jeg ikke var fristet 😀

Write A Comment