Jeg har altid været træt af belysningen i vores soveværelse. Lampen på mit sengebord fejler intet, men det primære lys, er en kedelig lampe fra Ikea, som hang der, da vi flyttet ind. Den er praktisk og støjer ikke i indretningen, men nu skal der altså ske noget nyt. Men så er spørgsmålet bare, hvad?

Et par pendler kunne være fede, men hvor skal jeg lige hænge dem? Der er nemlig ikke særlig højt til loftet, hvilket nok også er derfor, den flade lampe med glasskærm, er valgt i første omgang.

lampe-til-sove lampe-til-sove-1 lampe-til-soveværelse

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg har haft svært ved, at visualiserer hvordan et par pendler f.eks. over sengen, hvor man ikke får dem i hovedet, kunne se ud og derfor har jeg forsøgt mig med lidt inspiration. Flere af løsningerne er enormt flotte og selvom jeg er meget længere med min egen idégenerering end tidligere, så er den rette løsningen der ikke helt endnu. Måske man bare skulle kaste sig ud i det og se om resultatet fungerer?!

Hvordan gør I med lampe til soveværelse?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment