Jeg har altid været træt af belysningen i vores soveværelse. Lampen på mit sengebord fejler intet, men det primære lys, er en kedelig lampe fra Ikea, som hang der, da vi flyttet ind. Den er praktisk og støjer ikke i indretningen, men nu skal der altså ske noget nyt. Men så er spørgsmålet bare, hvad?

Et par pendler kunne være fede, men hvor skal jeg lige hænge dem? Der er nemlig ikke særlig højt til loftet, hvilket nok også er derfor, den flade lampe med glasskærm, er valgt i første omgang.

lampe-til-sove lampe-til-sove-1 lampe-til-soveværelse

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg har haft svært ved, at visualiserer hvordan et par pendler f.eks. over sengen, hvor man ikke får dem i hovedet, kunne se ud og derfor har jeg forsøgt mig med lidt inspiration. Flere af løsningerne er enormt flotte og selvom jeg er meget længere med min egen idégenerering end tidligere, så er den rette løsningen der ikke helt endnu. Måske man bare skulle kaste sig ud i det og se om resultatet fungerer?!

Hvordan gør I med lampe til soveværelse?

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

Write A Comment