Min nye pladespiller!

Den blev min – og jeg er en meget lykkelig pige! Jeg fylder 25 om lidt under en uge, og havde derfor for nogle dage siden savlet over denne flotte pladespiller. Jeg regnede overhovedet ikke med at få den, for jeg har allerede fået en del gaver på forhånd, og så er den heller ikke helt billig, men min kæreste overraskede mig. Vi havde egentlig aftalt at jeg ingen fødselsdagsgave skulle have, da min julegave var lidt over the top, men når ens mand har lyst til at forkæle, er jeg ikke typen der siger nej.

Jeg har allerede haft den i brug, i selvskab med en god flaske Cava, og den er bare lækker! Det er super smart med indbygget højtalere, og selvom den ikke spiller svimlende højt, er det mere en tilpas, til det jeg ønsker at bruge den til. Det er virkelig skønt at få hørt nogle af de gamle plader igen, der har ligget på loftet de sidste par år – jeg nyder det. Er i ikke lidt misunderlige på min fine fødselsdagsgave?

Smid en kommentar - så er i skønne!
  1. Hvor er den fed! Er helt vild med ideen om en retro pladespiller 🙂

    Reply
  2. Nanna says:

    Neejh, ‘lidt’ er vidst ikke det rigtige ord – tror ‘meget’ er mere passende 😉 Den er virkelig fin! 🙂

    Reply