Jeg skriver jo en hel del om tattoos, som i nok allerede har bemærket, og jeg har også selv tre styks. Jeg vil gerne have mange mange flere, men hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg lidt af en bangebuks og bruger hellere mine penge på rejser og andet hygge. En af mine tattoos har jeg aldrig rigtig fået vist herinde, hvilket nok hænger sammen med, at jeg ikke rigtig har haft noget gode billede af den. Heldigvis har jeg en kæreste der også godt kan finde ud af, at håndterer mit kamera og vi fik i weekenden taget et par billede af den.

mintattoo2.1

Som i kan se er den ret abstrakt, og i skal virkelig ikke spørge mig hvad den forstiller, for der er jeg lige så blank som jer. Der er faktisk en lidt sjov historie bag tattooen, for jeg vandt den nemlig i en konkurrence på Facebook. Det var en ret underlig måde, at få en tattoo på, fordi jeg først og fremmest skulle finde et motiv forholdsvist hurtigt og dernæst skulle have den tatoveret i et butiksvindue. Det var en ganske sjov oplevelse og jeg fortryder på ingen både, den lidt spontane handling!

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

2 Comments

  1. Det er alligevel pisse flot lavet! Rigtigt flot! 🙂 Det ligner 2 personer, der er smeltet sammen. Måske kærlighed?

Write A Comment