Om mig

Mine kære forældre har valgt at kalde mig Malene, og efter min far har jeg fået efternavnet Vinter. Jeg er 26 år og kommer oprindeligt fra det skjønne Djursland – dog har jeg befundet mig i Århus de sidste 6 år, og her bliver jeg ved med at være (i hvert fald lidt endnu!). Jeg er uddannet Multimedie Designer samt Retail Designer og i hele 2016 befinder jeg mig i Sydøstasien hvor jeg rejser rundt og arbejder freelance med min kæreste. Følg vores rejseeventyr på Justbrowsing.dk.

Jeg har utrolig mange interesser, og da jeg startede Vinterfryd for snart 3 år siden, ønskede jeg at skrive om lidt af det hele. Med tiden har jeg dog valgt kun at fokusere på Boligindretning og Tattoos!

Boligindretning er begyndt at fylde mere og mere på Vinterfryd, især efter jeg begyndte på TEKO, og jeg holder af at lave diverse bolig relaterede indlæg som f.eks. DIYs, boligreportager, inspirration, trends og selvfølgelig fremvisning af mine mange loppefund!

Tattoos får dog stadigvæk lov til at fylde lidt og hver fredag kan i se frem til en omgang Fredags INK hvor der er rig mulighed for at blive inspireret til den næste tattoo! Derudover får bloggen af og til besøg af søde og spændende personligheder med flotte tattoos i Vis mig din tattoo indlæggene.

Hvis i har nogle spørgsmål til min tattoo og boligblog eller kommentarer, må i hellere end gerne stille dem – så skal jeg forsøge at besvare dem på bedste vis!

Tak fordi i læste med.

Hilsen Malene Vinter

Alt kontakt skal ske til kontakt(a)vinterfryd.dk

Hvis i “låner” billeder fra bloggen, må i gerne sige i har taget dem fra Vinterfryd samt linke til Vinterfryd.dk. Der vil på bloggen fra gang til gang indgå affiliate link, hvor jeg tjener et beløb, hvis folk køber igennem det. Dette er kun gjort for, at betale omkostningerne til webhotel mv.

Write A Comment