Der plejer at være godt med købeglade kunder i butikkerne, når Søstrene Grene slår dørene op for deres bolig og interiør kollektioner. Og mon ikke også det bliver tilfældet denne gang. Søstrene Grenes forårskollektion 2017 rammer butikkerne henholdsvis d. 2. og 16. marts.

Jeg er for en gang skyld hjemme og kunne nok godt finde tid til at stille mig i kø sammen med de mange andre boligglade kunder, men jeg ved ærgerlig talt ikke, om jeg gider. Søstrene Grenes forårskollektion 2017 er fin – ingen tvivl om det! Men jeg synes desværre det hele er blevet lidt hyped og man ender med at have noget resten af landet, også har stående derhjemme.

Søstrene Grenes forårskollektion 2017-1 Søstrene Grenes forårskollektion 2017 Søstrene Grenes forårskollektion 2017-2

Kilde: Søstrene Grene

Det kan man nok aldrig helt undgå og hvis jeg skulle vælge et par favoritter ud fra den nye forårskollektion, så synes jeg ganske godt om både keramik, tæpper og træprodukter. Om der sniger sig et par produkter med hjem i kurven, kan jeg nok ikke helt udelukke, men kun hvis det stadigvæk står på hylderne, når jeg engang får løftet mig fra sofaen.

Har I udset jer et par favoritter?

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

Write A Comment