Skønne eventyrlige og helt unikke tatoveringer – det er nok sådan jeg vil beskrive Anki Michlers motiver. Den unge tyske tatovør har en spændende stil og jeg bliver i så godt humør af, at kigge hendes kartotek igennem. Stilarten er ikke noget for mig personligt, men jeg kan virkelig godt forstå hvis man vælger Anki Michler, som sin tatovør – for hun er da hammer dygtig!

Især hendes ansigter med de genkendelige runde kinder, synes jeg rigtig godt om. Det er fedt at have nogle kendetegn, som går igen og gør, at man ikke er i tvivl om tatovøren bag. Hvis i er skudt i Anki Michler og hendes fine stil, så holder hun til dagligt til i Hamborg, så det er kun en lille køretur sydpå – men husk at bestille tid i forvejen, for hun er vist en ret travl dame!

Anki-Michler-1 Anki-Michler-2

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

Write A Comment