Jeg skriver for det meste kun om udenlandske tatovører, men det betyder bestemt ikke, at jeg ikke følger og er meget betaget af mange danske, også. Derfor synes jeg det var blevet tid til, at sætte fokus på en af de danske tatovører, som jeg synes gør at rigtig godt stykke arbejde. Hvis det skal være helt korrekt så er Aygul faktisk russisk, men har sin dagligdag i København ved tattooshoppen Bright Side Tattoo og hendes stil er for skøn!

Jeg blev præsenteret for Aygul, da seje Louise besøgte bloggen, for at vise hendes smukke tattoos frem og siden har jeg fulgte hende og hendes smukke kreationer. Hun er helt sikkert en tatovør, jeg gerne selv vil i stolen hos og jeg håber, I vil nyde lidt af hendes kunst sammen med mig!

aygul-2 aygul-1 aygul-3

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

Write A Comment