Diana Severinenko er en ung ukrainsk tatovør, som jeg faldt over på Instagram forleden og simpelthen er nødt til at præsenterer jer for. Jeg ved ikke så meget om Diana andet end, at hun er 20 år, bor og arbejder i Kiev og bare er hammer dygtig! Diana har lagt sit fokus på black & grey tattoos og især blomster og dyr mestrer hun bare! Tag selv et kig på hendes flotte kunstværker…

Tatovør Diana Severinenko1 Tatovør Diana Severinenko2

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

2 Comments

  1. wow, ja, de er virkelig flotte.
    Nogen gange tænker jeg over det med at finde den helt rigtige tatovør til det motiv man har i tankerne. Hvis man ønsker noget med blomster – så kunsten at finde en, der er vildt god til det osv.. Hvis man skulle noget med sort-hvid, dyre- og blomstermotiver, er der da ikke nogen tvivl om at hun ville være et godt valg … skulle man lige til Kiev forståes ;o)
    min favorit er guldsmeden/ sværmeren på det første billede.

    • M. Vinter Reply

      Det er også noget jeg er begyndt at tænke meget mere over 😀 Der er selvfølgelig et stykke til Kiev, men heldigvis findes der også mange dygtige tatovører i DK og her tror jeg især det handler om, om man kan lide deres personlige stil! Den er også bare super fint 😉

Write A Comment