Ung tysk tatovør der gør et fantastisk flot stykke arbejde, hvis i spørger mig! Jeg er vild med hendes stil og det faktum, at hun blander så mange motiver i en og samme tatovering. Motiver som ikke umiddelbart burde fungere sammen, men hun har bare sans for, at få et drøn flot resultat!

Jeg ville trykt sætte mig i stolen ved Jessica og lade hende dekorere et stort område og da hun holder til ved tattoostudiet Rabauke Tattoos & Arts i det sydlige Tyskland, så er det faktisk heller ikke helt urealistisk. Hvad siger i til Jessica Svartvit og hendes fantasifulde motiver?

Tatovør-Jessica-Svartvit-1 Tatovør-Jessica-Svartvit-2

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

Write A Comment