Tredje tatovør ved navn Sasha, jeg skriver om her på bloggen. Og for det ikke skal være løgn, så kommer den Sasha også fra Rusland, ligesom de to andre! Sasha Tabuns måtte hjertens gave lave et par tatoveringer på mig, for hendes stil falder lige i min smag! Det kunne være man skulle overveje et besøg til Saint-Petersburg en dag.

Sasha holder sig til black & grey og er vældig god til at benytte dot. En stilart som jeg er meget fascineret af og regner med, at skulle være en del af min næste tatovering.

Sasha-Tabuns-1 Sasha-Tabuns-2

Author

Dette er mit personlige legekammer hvor livets indtryk vil komme til udtryk, der er ingen faste regler kun et virvar af muligheder. Jeg blogger om lidt mellem himmel og jord og håber at kunne give nogle gode oplevelser med på vejen. Der er ingen rammer – kun et væld af fryd!

Write A Comment