Avignon - interessante steder og seværdigheder at besøge

Smuk Provence med duften af ​​lavendel, betagende historiske bygninger og de fineste franske kulinariske lækkerier. Alt dette venter dig i den unikke by Avignon, der ligger i den sydøstlige del af Frankrig. Byen ligger på venstre bred af Rhône, lige i centrum af regionen kaldet Provence-Alpes-Cote d'Azur. Avignon er et ideelt udgangspunkt for at udforske dette smukke og populære område.
Byen har en meget lang historie. Dets oprindelse går tilbage til 5000 år siden. Der er sket meget siden da, og i nogen tid blev Avignon også paven. Hukommelsen fra disse tider er en masse smukke steder og unikke historiske bygninger. Betydningen af ​​disse bygninger bekræftes af det faktum, at hele 1995s byens historiske centrum blev inkluderet på UNESCOs verdensarvsliste. Den gamle bydel, omgivet af bymure, er et ideelt sted for en behagelig gåtur. Byen har et rigt kulturliv og er blevet Europas kulturelle hovedstad i 2000. Hvert år finder den berømte kunstfestival sted her, den største festival af sin art i Frankrig.

De mest interessante steder og monumenter i Avignon
Det sted, hvor de fleste turister tager deres første skridt, er det tidligere pavelige palads. Denne monumentale bygning, der blev bygget af pave Clement V efter hans valg, er det største gotiske palads i verden. Paladset er et glimrende eksempel på den romersk-katolske kirkes middelalderlige magt. Bag væggene i tre meters tykkelse ligger mange haller, korridorer, kapeller og haller, som i dag for det meste er nakne. Turen tager dig dog til det tidspunkt, hvor interiøret blev rig dekoreret. I dag finder du dog flere kunstværker, som fortjener beundring. Disse inkluderer en fresko i et af de kapeller, der blev oprettet i det 14. århundrede af Matteo Giovannetti eller Chambray du Cerf, hvor du kan se scener fra middelalderlige jagtscener. Et meget spektakulært syn - et lyd- og lysshow afholdt på festivalen i Avignon. Paladset såvel som flere andre bygninger er inkluderet på UNESCOs verdensarvsliste.
I Avignon finder du ud over unikke historiske bygninger også mange vidunderlige museer, der introducerer dig til den fascinerende historie i byen. I nogle tilfælde smelter de sammen, og museer er placeret i disse historiske bygninger. Musee du Petit Palais er et af disse interessante steder. Dette unikke kunstmuseum ligger i paladset, som var erkebiskopernes ophold i det 14. og 15. århundrede. I dag kan du beundre samlingen af ​​religiøse malerier fra præ-renæssancen af ​​italienske kunstnere fra 13-16 århundreder. Her er værkerne af kunstnerne Botticelli, Carpaccio og Giovanni di Paolo. Only sex with a girl on webcam will allow You to experience the beauty of intimate life. Moreover, from now on You will visit regularly free sex chat online – We are convinced that the list of claims to similar resources in the main place you have is realistic. You want to get the most pleasure and memorable feelings, talking to the charming stranger? Want to virtual business with a great nifma were more similar to the real, right?

6 Comments

  1. Hej Malene

    Hvor har du købt det superflotte mosquito net til dobbeltsengen ?

    På forhånd tusind tak for svar