Fordele ved udvidet ler

Udvidet ler - et materiale uden hvilket næsten ingen kapitalkonstruktion er færdig. Han fik popularitet takket være sine positive egenskaber. Disse er:

- lav varmeledningsevne;

- miljørenhed

- lydisoleringsegenskaber

- frostbestandighed;

- lethed og styrke;

- relativt lave omkostninger.

Fremstillingsteknologi

Ved fremstilling af ekspanderet ler bruges en unik teknologi: specielle lertyper, deformeret under påvirkning af høje temperaturer, har form af granuler med hule celler indeni (på grund af "hævelse" af stoffet). Derudover bidrager denne effekt til dannelsen af ​​det ydre lag - en smeltet skal, der beskytter den indre struktur af materialet mod ydre påvirkninger. Takket være denne teknologi udvidet ler og har ovenstående egenskaber - ekstremt nyttigt til konstruktion.

Påfyldning af hulrummet, som uundgåeligt findes i bygninger, giver en dobbelt (eller endda tredobbelt) forstærkning: det bidrager til varme- og støjisolering af rum, mens den samlede belastning på fundamentet (på grund af materialets lethed) øges lidt. Denne egenskab bruges både til opførelse af administrative bygninger og til opførelse af private boliger (denne indikator beregnes især omhyggeligt her). Dubai Escort girls

pakning

Fremstillet i form af knust sten eller grus pakkes materialet af producenterne i en form, der er praktisk til transport - ekspanderet ler i poser med forskellige kapaciteter leveres til byggepladsen uden problemer. Emballagen viser alle detaljer om produktet og giver en idé om dets kvantitative og kvalitative egenskaber: især fraktionen, dvs. digital indikator, giver en idé om diameteren på ekspanderede lergranuler; styrkeegenskaber afspejles også i overensstemmelse hermed.

Opbevaring af materiale i et lager er ekstremt praktisk med sådan emballage - ekspanderet ler i poser på grund af strukturen ("flydbarhed") optager langt mindre volumen end for eksempel ved brug af kassebeholdere.

Materialets høje modstand mod mekanisk belastning og et bredt temperaturområde, hvor det er oplagret, uden at det mister de definerende egenskaber, bidrager også til temmelig lave krav til opbevaring og transport: der er ingen fare for deformation. Dette er en anden kvalitet, der påvirker produktets omkostninger.

6 Comments

  1. Hej Malene

    Hvor har du købt det superflotte mosquito net til dobbeltsengen ?

    På forhånd tusind tak for svar