Dybdykking i rengøring.

En mere grundig rengøring er sandsynligvis ikke et hjem. At flytte rengøring er en kunst i sig selv. At kunne gå gennem et hjem og rense overflader, der ikke er blevet rørt i et stykke tid, kræver deres oplevelse for ikke at gå glip af nogen detaljer. Det er lige efter et skridt, at denne mulighed får. Er det ikke ironisk, at det er lige efter et træk, som du virkelig ikke kan bære for at teste dette selv? Sammen med os fra flyttstädning i Stockholm får du den hjælp, du har brug for hurtigt og nemt. Vi har lang erfaring med disse opgaver og et utal af kunder, der er glade for at kunne drage fordel af et godt udført job.

Tillid er alt

At være i stand til virkelig at slappe af og overføre en bevægelig rengøring i hænderne på nogle andre kræver tillid. Du ønsker ikke at møde op til endelig godkendelse og opdage, at mængden af glip overstiger det antal fingre, du har. Vi har et professionelt uddannet personale, der kommer til dit gamle hjem for at passe dig. Ved hjælp af en tjekliste med retningslinjer fra mæglerforeningen kan du vide detaljeret, hvad du skal forvente. For endelig at vinde din tillid giver vi dig også en garanti for, at du bliver tilfreds. Hvis du finder noget, som du tror, vi har gået glip af, retter vi dette så hurtigt som muligt - uden ekstra omkostninger selvfølgelig!

Flytning af rengøring i Stockholm til redning

Vi ved, hvordan det er at være midt i et kaos. Mange af vores kunder hører om halsen fuld af stress. Deres bekymring for, hvordan det hele går sammen, overtager utvivlsomt dem. Hvis du har taget skridt til at kontakte os, kan du endelig frigive spørgsmålet om flytning af rengøring. Vi hjælper dig uanset hvor du bor i Stockholm. Uanset om du bor på Lidingö eller i hyggelige Hägersten, tager vi dig med, hvor end du vil.

Praktisk for dig

For at gøre det praktisk for dig som kunde er vi også tilgængelige i weekenden. Selv hvis dit træk er en lørdag eller søndag, er vi der for at afslutte flytningen med rengøringen. Og hvad er det bedste ved denne del? Fordi vi ikke betaler ekstra for at arbejde i weekenden. At flytte rengøring i weekenden er vores ting!

Dit nye hjem

Når du er færdig med den faktiske flytning til det nye hjem, skal du være i stand til at frigive den del, der er tilbage i det gamle. Dit job nu er at gøre dig hjemme mellem dine nye vægge og måske allerede begynde at pakke op for at få din egen stemning hjemme. Eller slå dig til ro med en afslappende drink og nyd dette øjeblik, der betyder en ny livssfære. Nye indtryk og minder vil snart dannes her. Du har nu chancen for at tage et nyt liv.

Vi hører ganske enkelt fra dig, når rengøringen er udført, så du kan komme og godkende den. Hvis du ikke kan komme til stedet, når vi er klar, har vi gode rutiner for at returnere nøglen til dig!

6 Comments

  1. Hej Malene

    Hvor har du købt det superflotte mosquito net til dobbeltsengen ?

    På forhånd tusind tak for svar