Shadow Harvest: Phantom Ops: Friv Oversigt

Fra den allerførste video så Shadow Harvest: Phantom Ops dårligt ud. Bare dårligt. Grå uden originale ideer. Forestil mig min overraskelse, da det blev klart, at spillet faktisk var... ikke sådan. Spil online spil på frivispil side med hele familien på www.friv2online.com Spil online spil på de bedste friv 2 spil på denne hjemmeside.

Så scenen er Somalia, den nærmeste fremtid. Den grimme diktator Karim Kimosein tyranniserer ubarmhjertigt den uheldige befolkning, og piratkopiering under hans tilsyn blomstrer og duftende. Naturligvis kunne de modige amerikanske specialstyrker ikke andet end gribe ind...

Aron Alvarez og Mira Lee er absolutte modsætninger, tvunget til at arbejde sammen. Aron løser problemer gennem bly og sprængstoffer. Fru Li er en typisk helt for stealth-kæmpere: hun er svag i helbredet, bevæger sig omhyggeligt mellem krisecentre, roligt vender fjendens halse og bryder ind i computere.

For det første har vi lov til at kontrollere Aron. Dette er relativt set den første halvdel af Shadow Harvest mekanik - standard post-shootings med krisecentre. Når du sidder bag kasserne, dumme rivaler, der drages til charmerende røde tønder som en magnet, kan du endda nyde en sådan cocktail, hvis handlingen er generøst fortyndet med saftige specialeffekter og dynamik ...

... Men her fortyndes den undtagen med en krukke med udvalgt marmelade. Billedet er forfærdeligt - i byer brænder nethinden en svag glød, idet den deaktiveres gør grafikken endnu mere modbydelig; og i de dårligt indrettede værelser regerer en tæt halv lys fra tid til anden, hvorfra selv en lommelygte ikke redder.

En anden ting er imidlertid værre - der er ingen sundhedsgenerering. Generelt vil vi ikke klage over dette, hvis der var så få førstehjælpsæt på niveauerne. Som et resultat bestemmes resultatet af sammenstødene ved en tilfældighed: Terrorister har lige skudt på "mælk", men en kløgtig sort mand udgør et velrettet "hovedskud" og efterlader Arona et dusin procent af hans helbred. Vend dig, som du vil.

Og her løber en horde sjovt og viser tunge kontrolpunkter ud på scenen. Sparsomme spredte "kontrolpunkter", såvel som en mangel på helbredelsesbokse, regelmæssigt irriterer. Du kan få tid til at se videoen, dræbe mængden af ​​skurke, sidde bag en maskingevær, gå på en kedelig tur i en jeep, dø - og starte på nytt. Ja, jeg fandt helvede ud af Need for Speed: Underground , Super Meat Boy og FEARpå "Elite"! Men dette er ud over min styrke...

Den lokale stealth udført af Mira er en anden ekstrem: I modsætning til missioner i Arons sko er den for let og primitiv. Direkte korridorer gaffel aldrig, hvilket tyder på tid og tid til lydløst at løbe forbi de blinde-øjne patruljer. Så længe cirklen, der angiver angstniveauet, ikke er fyldt, reagerer cootsne ganske roligt på flimrende skygger, så du skal bare skjule dig i tide.

I det mindste giver kostumet med usynlighedstilstand dig mulighed for at have det sjovt (skønt du er nødt til at oplade det regelmæssigt, indsamle batterier, som du stadig har brug for at finde) og en armbue. Sidstnævnte er udstyret med flere typer bolte - standarddrab kun, hvis du skyder i hovedet; Nanoshells er dødbringende, hvis de kommer ind i en del af kroppen og derudover gør liget usynligt; tiltrækkere er støjende og tiltrækker opmærksomhed. Arsenalet er ikke rig, og det vil ikke ske, at det bruger for ofte. Med andre ord, hvis du mestrer Splinter Cell: Chaos Theory på det maksimale vanskelighedsniveau, vil den lokale stealth-parodi virke som et rigtig hån.

Vel, valget af passionsstil er en illusion i sin reneste form. Spildesignere har gjort alt, så rollen som en nytteløs grøntsag konstant springer fra den ene karakter til den anden - de sætter elektroniske låse, som ikke kan knækkes af den stædig Alvarez, boret tæt (bare til Mira!) Ventilation ... Men selv hvor en slags variation synes at være til stede , alt ødelægges af et design, der ikke tillader improvisation. Du vil for eksempel ikke sende Lee til at storme en solrig gade, der er bevogtet af et selskab med maskingunnere?

Fra den allerførste video så Shadow Harvest: Phantom Ops dårligt ud. Bare dårligt. Grå uden originale ideer. Forestil mig min overraskelse, da det blev klart, at Phantom Ops faktisk var ... ikke bare grå, men en mareridt, tonsvis af hadgenererende sediment, meningsløs og nådeløs. "Spillet lever ikke op til forventningerne," det er virkelig ...

Fordele: hurtigt og bekvemt fjernet fra harddisken.
Ulemper: kedelige trefninger; børnehave stealth; nul ikke-linearitet; kompliceret vanskelighed.

6 Comments

  1. Hej Malene

    Hvor har du købt det superflotte mosquito net til dobbeltsengen ?

    På forhånd tusind tak for svar