Rabat i Marokko - interessante steder og attraktioner

Rabat, Marokko hovedstad, betragtes af mange rejsende rundt omkring i verden som den smukkeste by i landet. Hvis du gerne vil besøge dette afrikanske land, men hvis du ikke er tiltrukket af det travle Casablanca eller det forskellige Marrakech, ville Rabat være det rigtige valg for dig. Rabat er en komplet oase af fred sammenlignet med andre hovedstæder i verden. Du finder ikke tung trafik eller beskidte hovedgader. Alt er smukt, stille og rent. Og inklusive bystranden, som er ganske sjælden.
Byen ligger ved mundingen af ​​Bu Regreg-floden, på bredden af ​​hvilke der er flere smukke promenader. Under turen vil du høre den behagelige og beroligende lyd fra Atlanterhavet. I byen kan du beundre de mange smukke bygninger, der minder om de gyldne tider i den tidligere kejserby.
Dine trin vil sandsynligvis primært være rettet mod Hassan-tårnet, der betragtes som et af de vigtigste monumenter i Rabat. Dette 44 meter høje tårn, tårnet over Bu-Regreg-floden, var oprindeligt en del af det ambitiøse projekt af herskeren Yakub al-Mansur, der ønskede at bygge den næststørste moske i verden. Al-Mansour døde dog inden konstruktionen var afsluttet. Moskeen blev ødelagt af et jordskælv i 1755, og i dag minder kun et tårn og flere beskadigede søjler om dette storslåede projekt.
Efter spor fra gammel historie kan du gå til Hella. Dette historiske kompleks findes på en skråning over floden Bu Regreg, som blev opdaget af de gamle fønikere. Hvis du går gennem den massive hovedport og går ned til observationsdækket, vil du se de mindste rester af romerske bygninger. Under dem er andre rester, denne gang resterne af et islamisk kompleks. I dag er der kun en elegant minaret bygget af sten og dekoreret med fliser, som er den sidste påmindelse om en tidligere imponerende moske.
Det historiske kvarter ligger på det sted, hvor Ribat plejede at stå, et kloster, der gav byen navnet. Det består hovedsageligt af hvide huse med en blå stribe, hvoraf de fleste blev bygget af muslimske flygtninge fra Spanien. Den mest imponerende indgang til Kasbah des Oudaias er Almohad-porten, der blev bygget i 1195 og rigt dekoreret med en række udskårne buer. Desværre er disse porte ofte lukket, og mange besøgende har intet andet valg end at bruge andre mindre porte.
I den sydlige kant af området er andalusiske haver populære, et fantastisk sted at slappe af. Plateforme du Smaphore, byens højeste punkt, tilbyder smuk udsigt over floden, havet og Salé. Dens forhøjede position var tidligere et forsvar mod flådeangreb. Nyd en spadseretur gennem dette unikke område såvel som den ekstraordinære udsigt, det tilbyder, og nyd al skønheden i dette charmerende sted. Sex Chat-pleasure, from which not refuse. A huge percentage of modern men can not get exactly the pleasure they expect. Also, many do not have the opportunity to have sex, due to the lack of a partner. Fortunately, all free porn cams You just need to visit to satisfy your every wish. Sex chat couples are not where Russian girls show wet pussies, but where elite models from around the world in VIP LIVE SEX CHAT spread beautiful legs for us.

6 Comments

  1. Hej Malene

    Hvor har du købt det superflotte mosquito net til dobbeltsengen ?

    På forhånd tusind tak for svar