Gotham City Impostors: Friv Oversigt

Efterligning og kopiering er ikke altid dårlig. Børn, der kopierer voksnes bevægelser, vaner og vaner, virker så søde og oprigtige, at samvittigheden aldrig tillader dem at blive fordømt for det. Lidt modnet, mens stadig uskadelige afkom finder nye inspirationskilder. Bøger, film, tegneserier, tegneserier om superhelte - så frygtløse og almægtige. Pakning af slemme fyre i skraldespande i batches. Seje fyre er altid med gode gadgets og er altid klædt i behagelige dragter. Gotham byudlæggere- næsten de børn, der med tiden, allerede er blevet voksne, ikke er blevet af med den dårlige vane at kopiere superheltenes opførsel. Mens de rigtige Batman og Jokeren gemte sig et eller andet sted, hvor de uendeligt regnede ud med et forhold mellem hinanden, begyndte en masse imitatorer på begge sider at bevise, at deres position var overlegen. Dette er en kort baggrund af den lokale bås og den grundlæggende idé om hele spillet. At tale om hende.

Batmen og Jokers-udviklere (og de kaldes et øjeblik Monolith Productions - dette hold gav os serien FEAR , NOLF og Condemned ) ved meget om “single player” -skydere, hvor historien, produktionen og smukke drab kommer først. Der, hvor bolden styres af Call of Duty og Battlefield (læs: "på multiplayer-felter"), mediterer selvmord uden den rette oplevelse og deres unikke oplevelse. Holdet besluttede andet. I sidste ende fik vi Gotham City Impostors - et spil om imitatorer fra imitatorer. Her giver de slags spil som applikationer og online friv spil på friv1000games.org Ifølge forskellige undersøgelser kan spil som logik, trivia, hukommelse og puslespil hjælpe dig med at undgå demens og glemsomhed.

Hvis "pumpe" - så er det obligatorisk som i Call of Duty . "Tilpasning" af tegnet - kan hentes fraHellige række . Plus et par gamle som verden af ​​multiplayer-tilstande - output skal være noget passende. Eller næsten. For os er et nyt spil om Næsten Jokere og Nå, ligesom Batman, en grå og lyd (med antallet af friske ideer) shooter med en uhindret stil. Superhelte er trods alt langt fra nye. Men deres efterligere er allerede sjovere.

Det ser ud til, at den ønskede grad af vanvid begynder at indstilles allerede i træningstilstand. Der er et par moroner i latterlige tøj og med bevidst seriøse ansigter, der prøver at tale om de lokale regler. Men udviklernes entusiasme er kun nok til orienteringer, kostumedesign til repræsentanter for begge sider og kopier af karakterer. Et par kort og tre tilstande - der er ikke nok indhold. Selvfølgelig vil mange ting komme ud og allerede komme ud i DLC. Når du har købt et tomt spil, bliver du desuden nødt til at forbyde det med tilføjelser, mens du kæmper for Games for Windows - Live niveau 80-tjenesten.

Der er kun tre tilstande. Bortset fra den tutorial, der passer på menuen og et lille "omklædningsrum" med forberedte enkeltprøver. Så længe vi har Team Battle, er det den mest populære tilstand, der giver dig mulighed for i det mindste lejlighedsvist at forlade lobbyskærmen for at deltage i slag, men mere om det senere. Der er en "Domination" - næsten den samme som i ethvert andet netværksprojektil. Historiekampagnen er som bekendt slet ikke. Et par træningskørsel tæller ikke. Inden for rammerne af den valgte indstilling ser Gotham City Impostors tredje og sidste tilstand godt ud. Udad er det ikke anderledes end Capture the Flag, men der er betydelige forbehold. Hvert hold har en bestemt autonom enhed kaldet en ”hypnotisør” på kortet. Find en magtkilde for ham - og det modstandende hold bliver vanvittigt. Kun en nærkamp i dette tilfælde hjælper dem.

Et sæt karakterklasser er standard og spioneres i Team Fortress 2. Der er en stærk amball, en medic med en megafon, en snigskytte og hans riffel samlet på hans knæ, en spejder på støjende ruller samt en gennemsnitlig soldat. Du bliver ikke plaget med valget af klasse længe - indtil det femte niveau, der kommer her efter flere kampe spillet. Så har du selv ret til at mode nøjagtigt, hvad du ønsker af din helt til valuta i spillet. Mulighederne for "tilpasning" tilbydes bredt. Alt fra valgfri emblemer, pandebånd og slutning med karakterens gang, den oprindelige våbenbeholdning og det foretrukne arsenal, egner sig til manuelle og meget fleksible indstillinger.

Byg, siger, påvirker bevægelseshastigheden, så vælg det med den rigtige beregning. En analog af "frynsegoder" er også tilgængelig. Nogle reducerer skader, andre giver bonusser i angreb. Med tøjet her opnås overhovedet den rigtige The Sims 3 . Papkasser i stedet for Batman-masker, regnfrakker, skæve striber, smarte underbukser, bh'er i forskellige farver og størrelser - hvis du kom til Gotham City Impostors for at beundre din helt og klæde ham som en skør freak cosplayer, så er spillet lavet specielt til dig.

En anden ting er, at afholdelsen af ​​kampe, som brugeren vil give sine penge til, er organiseret på et grimt niveau. Hvad er brugen af ​​den smukke helt, som vi præsenterede i dag en ny cap og ruller, hvis han bliver tvunget til at vente til kampens begyndelse i tyve minutter i realtid? Udvalget af spillere er smerteligt langt. Især i upopulære tilstande (det vil sige i alle undtagen kommandoen "klip"). Tilsluttet spillet? Vent indtil lobbyen samler det rigtige antal efterlignere? Glem ikke de dårligt udvalgte servere (hej til de store pings!), Regelmæssige styrter lige under konkurrencen og "bestemt starten af ​​kampen er snart." Vi er tavse om så dristige små ting som GfWL og dens opdateringer med udgangen fra spillet.

Helt ærligt, mens Gotham City Impostors ikke kan kaldes en fuldblæst multiplayer actionfilm. Friske temaer med sjove figurer - på lager. Der er klovne, men det rigtige cirkus og stand er endnu ikke blevet leveret. Men der er et "lånt" system med "pumpning", et sæt klasser og et rigt sæt karakterer. Plus tre tilstande, et par kort og problemer med at finde modstandere (forhåbentlig midlertidig). Vi ønsker oprigtigt projektet den hurtigste velstand og selvbekræftelse på et overfyldt marked.

Fordele: unik indstilling; sjov indlæringstilstand; rige muligheder for "tilpasning" af karakteren.
Ulemper: et lille antal kort og tilstande; hyppige "forsinkelser", fryser og problemer med valg af kamp.

6 Comments

  1. Hej Malene

    Hvor har du købt det superflotte mosquito net til dobbeltsengen ?

    På forhånd tusind tak for svar