Det er ikke så længe siden, jeg tog et kig på nogle fine sorte spiseborde. Og selvom det stadigvæk mest er et sort spisebord jeg hælder til, så er et beton spisebord eller et i betonlook virkelig også fint. Jeg forsøgte selv at give vores spisebord et beton overflade, men resultatet blev langt fra pænt. Det ender nok bare med at ryge ud til storskrald, når vi inden længe skal hjem og pakke hele vores lejlighed ud igen.

beton spisebord beton-spisebord-1

Nordal / Muubs / Teamhome / Onyx

Jeg har igen fundet fire flotte spiseborde hvor materialer og priser variere meget! Kan man nemlig nøjes med et spisebord i betonlook, så er der rigtig mange penge at spare. Det fra Teamhome koster f.eks. under en fjeredel af det fra Muubs, som er den ægte vare.

Jeg synes personligt bedst om det fra Nordal, da de andre bliver lidt for voldsomme til min smag. Det er nok også det der skiller sig mest ud fra mængden, da det er en sort beton, der er brugt. Et beton spisebord, kunne helt sikkert godt være en mulighed!

– Indeholder affiliate links –

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

1 Comment

Write A Comment