Det er ikke så længe siden, jeg tog et kig på nogle fine sorte spiseborde. Og selvom det stadigvæk mest er et sort spisebord jeg hælder til, så er et beton spisebord eller et i betonlook virkelig også fint. Jeg forsøgte selv at give vores spisebord et beton overflade, men resultatet blev langt fra pænt. Det ender nok bare med at ryge ud til storskrald, når vi inden længe skal hjem og pakke hele vores lejlighed ud igen.

beton spisebord beton-spisebord-1

Nordal / Muubs / Teamhome / Onyx

Jeg har igen fundet fire flotte spiseborde hvor materialer og priser variere meget! Kan man nemlig nøjes med et spisebord i betonlook, så er der rigtig mange penge at spare. Det fra Teamhome koster f.eks. under en fjeredel af det fra Muubs, som er den ægte vare.

Jeg synes personligt bedst om det fra Nordal, da de andre bliver lidt for voldsomme til min smag. Det er nok også det der skiller sig mest ud fra mængden, da det er en sort beton, der er brugt. Et beton spisebord, kunne helt sikkert godt være en mulighed!

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

Write A Comment