Eller i hvert fald næsten…

Inden vi tog ud på vores eventyr, havde vi et par dage i lejligheden, hvor vores seng stod direkte på gulvet. Vores sengeben er nemlig en smule anderledes og vi skulle derfor bruge lidt tid på at få dem fjernet. Hvis i ikke huske helt hvordan de ser ud, kan i smutte forbi det gamle indlæg her og se dem.

Jeg synes faktisk det så ret fedt ud med en seng på gulvet og jeg er derfor begyndt at lege lidt med idéen om, om man skulle gøre noget i den retning, når vi kommer hjem igen. Én ting er i hvert fald sikkert – de store sten skal ikke ind i lejligheden igen!

seng på gulvet atsovepågulvet2 atsovepågulvet3

Det med en seng på gulvet er måske ikke den smarteste idé i forhold til udluftning og et godt indeklima, men et meget lavt sengestel af en eller anden art, kunne i hvert fald være vildt fedt! Og hvis jeg slet ikke kan finde noget, kan man vel altid slå et par søm i træet, så den får bare en smule luft.

Jeg synes nogle af de løsninger jeg har fundet her på Pinterest er super flotte og giver en helt speciel ro og afslappende stemning til rummet, hvilket jo er genialt i et soveværelse. Der er ingen tvivl om at jeg skal arbejde lidt videre med denne idé.

Har i erfaringer med at placerer sengen direkte på gulvet eller at benytte et meget lavt sengestel af den ene eller anden art? Så tager jeg imod dem med kyshånd!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment