Jeg har mange drømme og en jeg vil vægte rigtig højt når jeg engang skal ud og købe mig en ejerlejlighed er et badekar! Der er selvfølgelig meget få by lejligheder hvor der er eller det er muligt at få et badekar, men åhh hvor kunne det dog være rart! Der findes så mange flotte badekar, og selvom der nok går mange år endnu før jeg får et, kan man jo godt drømme sig væk i disse lækre billeder!

 

Håber i har nydt disse billeder ligeså meget som mig, og måske fået nogle gode ideer til boligretningen.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

Write A Comment