Jeg har mange drømme og en jeg vil vægte rigtig højt når jeg engang skal ud og købe mig en ejerlejlighed er et badekar! Der er selvfølgelig meget få by lejligheder hvor der er eller det er muligt at få et badekar, men åhh hvor kunne det dog være rart! Der findes så mange flotte badekar, og selvom der nok går mange år endnu før jeg får et, kan man jo godt drømme sig væk i disse lækre billeder!

 

Håber i har nydt disse billeder ligeså meget som mig, og måske fået nogle gode ideer til boligretningen.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

Write A Comment