Efter vi kom hjem, tilbage i december, har jeg stille og roligt været ved at give vores lejlighed en overhaling. Vi havde mange møbler jeg var trætte af og en del af mit nips, var jeg vokset lidt fra! Det begynder stille og roligt at tage form og jeg bliver mere og mere tilfreds!

Soveværelset har fået nye skabe og en masse luft omkring sengen. Et par nye sengeborde er tilføjet til listen, men før det, kunne jeg rigtig godt tænke mig en sengeramme eller stel, for at give vores kedelige boksmadras, med meder, fra JYSK, lidt karakter! En helt ny seng kunne også være fedt, men den kan vist godt holde nogle år endnu, så en sengeramme er helt sikkert løsningen. Jeg har tidligere forsøgt at gøre vores seng interessant med lidt alternative sengeben, men denne gang skal der sker noget mere drastisk!

sengeramme-1 sengeramme sengeramme-2

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

En praktisk løsning med opbevaring under kunne være fedt og selvom der findes mange fine eksempler på denne løsning, så er jeg ikke helt overbevist! I bund og grund handler det nok om, at jeg helst ikke vil have opbevaring under min seng – også selvom dette er mega smart! Jeg er mere til en lav sengeramme evt. i træ. Den må gerne være massiv og fylde lidt ligesom den på billedet herover. En anden mulighed er en sengeramme i metal, med hovedgære. Jeg synes de er ret umulige at finde, men mon ikke jeg på et tidspunkt har heldet med mig.

Har i en sengeramme på jeres seng? Og hvis ja hvilken?

– Sponsoreret indhold –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

  • M. Vinter Reply

   Gode idéer – især den sidste, synes jeg er ret fed! Tror ikke jeg ville lave den helt så høj, men helt klart en mulighed.
   Lige nu har vi opbevaring under sengen, men det vil jeg meget gerne væk fra 😀
   Håber du får en dejlig søndag 😉

 1. hej har så ikke lige et website men den der senge i jern på første billede ser rigtig fed ud og ville bare høre om du vidste hvor den hvor fra? :))

  • Malene Vinter Reply

   Desværre nej – der er kilder til alle billeder under – måske du kan være heldig at finde det du søger igennem det? 🙂

Write A Comment