På vores rejse rundt i asien har der flere stedet været en sengehimmel af myggenet over vores senge. Disse er dog mest lavet for at holde de blodtørstige myg ude og derfor sjældent særlig dekorative, men jeg synes idéen om en sengehimmel, er ret fin. Om det bliver lige en anelse for tøset til min indretning, kan jeg ikke rigtig blive enig med mig selv om. Men lige meget hvad, er det vist heller ikke en løsning der kan lade sig gøre, som vores soveværelse er nu, på grund af skråvægge.

Da jeg var yngre havde jeg en sengehimmel eller et prinsessenet som vi kaldte det. Hvis jeg skulle have mig noget lignende engang igen, bliver det nok ikke tyl der kommer op og hænge, men derimod noget tyndt hvidt stof. Jeg kan ret godt lide den hule stemning det kan give med en sengehimmel. Hvad siger I?

sengehimmel-1 sengehimmel sengehimmel-2

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment