På vores rejse rundt i asien har der flere stedet været en sengehimmel af myggenet over vores senge. Disse er dog mest lavet for at holde de blodtørstige myg ude og derfor sjældent særlig dekorative, men jeg synes idéen om en sengehimmel, er ret fin. Om det bliver lige en anelse for tøset til min indretning, kan jeg ikke rigtig blive enig med mig selv om. Men lige meget hvad, er det vist heller ikke en løsning der kan lade sig gøre, som vores soveværelse er nu, på grund af skråvægge.

Da jeg var yngre havde jeg en sengehimmel eller et prinsessenet som vi kaldte det. Hvis jeg skulle have mig noget lignende engang igen, bliver det nok ikke tyl der kommer op og hænge, men derimod noget tyndt hvidt stof. Jeg kan ret godt lide den hule stemning det kan give med en sengehimmel. Hvad siger I?

sengehimmel-1 sengehimmel sengehimmel-2

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5
Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment