Jeg har altid tænkt, at et rundt spisebord måtte være enormt upraktisk og derfor aldrig tænkt på det som en mulighed, også selvom det kan se enormt godt ud. Men jeg er kommet på andre tanker, efter at have oplevet hvor godt det fungerer – selv i vores lille lejlighed!

Man kan nemt sætte det lidt ind til siden, hvis man kun er to eller tre der benytter det dagligt, så der er lidt mere gulvplads i stuen. Og ligeså nemt trække det ud i rummet igen, når familien er på besøg og alle har brug for en siddeplads. Det fungerer enormt godt og endnu nemmere med et tæppe under, så man bare kan trække lidt i det! Et rundt spisebord passer måske ikke ind alle steder, men jeg er i hvert fald begyndt, at se muligheder fremfor begrænsninger.

rundt-spisebord-1 rundt-spisebord

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5
Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment