Det er ikke første gang jeg nævner både klinker og fliser her, men jeg er stadigvæk ret stor fan! Især fliser på badeværelset, synes jeg kan være enormt smukke – især dem med lidt farver og spændende former. Vi har desværre ingen planer om, at sætte fliser op på vores eget badeværelset, selvom det virkelig kunne pynte, især i brusenichen, som er dækket af et mindre kønt laminatlignende materiale. Men vi bor stadigvæk til leje og selvom vi nok gerne måtte, så virker det lidt fjollet, når det ikke er vores eget.

Men en dag, skal jeg helt sikkert i gang med at lege med fliser til et badeværelse. Måske det allerede skal afprøves, i det kolonihavehus vi drømmer om at købe i år? Om jeg selv skal stå for at sætte dem, op ved jeg ikke, men mon ikke det kan læres via en Youtube video eller to? Tiltroen til mine egne færdigheder er i hvert fald høj!

fliser badeværelse-1 fliser badeværelse

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

På vores badeværelse er der helt almindelige hvide klinker med en grå fuge, fra gulv til loft, og selvom jeg måske fra tid til anden, synes de er lidt kedelige, så er de helt fine. Man kan komme ud for mange underlige fliser, især på badeværelset, når man bor til leje, så jeg tror, vi er ret heldige, med vores som er ret neutrale og nemme at indrette med.

Hvis jeg selv skulle ud og vælge nye fliser, ville jeg nok gå lidt amok! Jeg er vild med alle fliserne på billederne herover og tror at både blå og grønne fliser, ville se fantastiske ud på et badeværelse. Fliser fra gulv til loft vil jeg nok aldrig gå efter, men flere forskellige på ét badeværelse ville jeg elske! F.eks. én slags på væggene og én anden på gulvet.

Hvilke fliser har I på jeres badeværelser?

– Sponsoreret indlæg –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

 1. Åhh jeg går også og drømmer om flotte klinker og fliser på mit badeværelse. Især de blå/grønne bag det store runde spejl. Desværre bor jeg også til leje, og må nøjes med laminat über alles, på mit mikroskopiske badeværelse.
  Men tak for inspiration alligevel.

  Mvh. Michelle-Marie

  • M. Vinter Reply

   De er virkelig også smukke!
   Laminat er bare ikke pænt. Vores i brusekabinen er mint grønt og på gulvet er det creme med et underligt mønster, der ligner at det er konstant beskidt. Men hva’ vi tager revanche en dag ik’!? 😀
   Det var skam så lidt. man kan jo heldigvis drømme.
   Tak for kommentaren søde Michelle-Marie 😉

Write A Comment