Jeg har mange drømme til en fremtidig lejlighed eller hus, hvor vi kan gøre lige præcis, som vi har lyst, uden at skulle spørge en udlejer om lov. For selvom det er fedt med nye møbler, nipsting og måske male en væg eller to, så kunne jeg godt tænke mig at gå i kast med nogle endnu større og vildere projekter, når jeg engang får mit eget. Det bliver i første omgang nok i et kolonihavehus, men det bliver også for fedt!

En af de ting jeg godt kunne tænke mig at bruge lidt penge på til den tid, er nogle rigtig flotte vandhaner. Det lyder måske lidt fjollet, men jeg synes en vandhane samt tilhørende rør og apparatur, kan betyde rigtig rigtig meget, for de kan efter min mening både være noget af det grimmeste og det flotteste i et rum!

flotte vandhaner flottevandhaner2Jeg er ikke til stringente og moderne vandhaner i sølv, som i nok kan fornemme på billederne herover og jeg kan næsten ikke vente med at skulle lede efter de helt rette vandhaner til et kommende hjem. Gerne noget messing eller lignende med en masse historie og personlighed! Jeg er ret forgabt i det første billede, men det er nok også hele stemningen i billedet der gør det. Har i mon en mening om vandhaner? Eller er det bare mig der er lidt underlig vedr. flotte vandhaner!?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment