Køleskabe er virkelig noget af det grimmeste i et køkken og jeg har altid tænkt, at jeg skulle have et fra Smeg, når jeg en dag fik mit eget køkken. De er nemlig ret så fine! Men man kunne jo også prøve at tænke lidt kreativt indtil den dag kommer.

Jeg så forleden én i en gruppe på Facebook, én der havde været kreativ og givet hendes køleskab et nyt pust. Selvom hendes makeover ikke lige faldt i min personlige smag, så synes jeg idéen var super. Jeg kunne ikke lade være med at gå på jagt efter anden inspiration til, hvordan man kunne give sig i kast med sådan et projekt!

køleskab-makeover-1 køleskab-makeover-2

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4

Folie, wallstickers, tusch, maling – ja mulighederne er mange og jeg synes flere af idéerne her, er ført ret godt ud i livet! Selvom jeg nok stadigvæk hælder mest til et flot Smeg køleskab i en cool farve, så kunne det også godt være en mulighed. Jeg tror jeg ville gå i gang med penslen og noget tavle maling, hvis jeg skulle kaste mig ud i en makeover af vores køleskab. Det matte sorte look sådan noget maling giver, kunne jeg godt se mig selv bo med! At jeg slet ikke skriver særlig kønt, er en helt anden sag.

Springer I ud i en makeover af jeres køleskab nu?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment