Siden jeg skrev indlægget om det lækre Urban House, hvor jeg overnattede sidste jeg var i København, har jeg ikke kunnet lade være med, at lege med tanken om at lave flere indlæg i den dur. Nu er problemet så bare, at jeg ikke lige overnatter på hotel så ofte! Heldigvis er der mange andre der gør det, rundet omkring i hele verden og det kan vi jo lige så godt drage nytte af. For udover at få lyst til at besøge hotellerne, så kan man også få en masse dejlig inspiration af de fede måder, de vælger at indrette dem på.

Vander Urbani Resort1 Vander Urbani Resort 3Det første hotel vi skal besøge sammen hedder Vander Urbani Resort og ligger i byen Ljubljana i Slovenien. Jeg må indrømme at Slovenien ikke ligefrem ligger på min top ti over lande jeg bare MÅ besøge, men efter af have kigget lidt på det hotel her, er det da kommet lidt tættere på. En af de ting jeg først lagde mærke til var den voldsomt lækre pool på terrassen – det ser bare alt for lækkert ud!

Vander Urbani Resort 8 Vander Urbani Resort 6 Vander Urbani Resort 7Efter at have kommet mig over det lækre udeareal, fik jeg kigget resten af hotellet igennem og både værelserne restauranten, gang- og trappearealerne er virkelig skønne. Jeg er vild med kombinationen af meget rå materialer mod de mere delikate – det giver en rigtig god effekt!

Effekterne sollyset laver i gang- og trappearealerne (eller måske er det elektrisk lys?) er vildt fascinerede og kig hullet indtil det der ligner et yogastudie er sjovt fundet på, selvom jeg måske vil finde det lidt distraherende, hvis det var mig der lå og prøvede på at koncentrere mig derinde.

Vander Urbani Resort Vander Urbani Resort2 Vander Urbani Resort 9Som jeg nævnte i introen, kan man udover at drømme sig væk i de flotte hoteller også blive inspireret af rigtig mange hotel indretninger og ved at kigge lidt på Vander Urbani Resorter, er jeg blevet inspireret til…

at indrette meget mere med spejle for det giver de fedeste effekt og får rummene til at se så meget stører og indbydende ud! Hele spejlvægge bliver nok lige i overkanten, men f.eks. at beklæde en bordplade, sengegavlen eller bruge spejle som en del af en billedvæg, kunne blive noget så lækkert!

bruge beton eller andre rå materialer i kombination med bløde former i støvet eller douchede farver – evt. i stilleben. Selvom en væg eller gulv af beton uden tvivl ville være det ypperste!

spare op til en pool på terrassen – hehe! Ej det er nok lidt i overkanten, men det kunne nu være lækkert!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment