Denne gang vil jeg invitere jer indenfor på det hyggeligste hotel i den lille markeds by Stow-on-the-Wold i England. Jeg faldt pladask for hotellet, da jeg så billederne og var parat til at pakke kufferterne og tilbringe en forlænget weekend der.


Jeg har selv været i England fire gange – to gange i London og to gange faktisk ikke så langt fra netop dette hotel, hvor min søster boede et års tid. Dengang kendte jeg overhovedet ikke til hotellet, for jeg gik nemlig kun i folkeskole, men jeg var også så heldig at bo privat, hvilket var en oplevelse helt for sig, som jeg aldrig ville have været foruden.

Her vil jeg gerne overnatte2.1Her vil jeg gerne overnatte2.8Hotellet hedder The Old Stocks Inn og er sørens charmerende med sin fede kombination af industrielt og moderne design og sine kun 16 værelser. Hotellet har eksisteret længe og bygningen endnu længere. I nyere tid har den gennemgået en større renovering, hvor alle de flotte gamle elementer ved den gamle bygning der stammer helt tilbage fra 1700 tallet, er gravet frem og blevet en del af indretning!

Her vil jeg gerne overnatte2.9Som i nok allerede ved, er jeg fan af når man blander gammelt og nyt i ens indretning og jeg synes The Old Stocks Inn er et pragteksemplar på dette, som jeg ikke kan lade være med at blive inspireret af. Jeg er blandet andet blevet inspireret til…

at lave en kreativ sengegavl der rigtig kan ramme vores seng ind og på den måde give en ret så kedelig boksmadras lidt mere karakter.

undersøg muligheden for at male alle vores stikkontakter sorte – det ser jo for fedt ud! Men mon malingen holder?

forsætte med at insistere på, at når vi en dag køber en lejlighed, så skal det være en der har synlige træbjælker – og gerne så mange som muligt!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment