Jeg har tilbragt mange timer i Schiphol, Amsterdams store internationale lufthavn, men jeg har aldrig besøgt byen – hvilket egentlig er lidt for dårligt. Mens man er ude at rejse, kan man slet ikke lade være med at planlægge fremtidige rejser og noget af det jeg grubler på i øjeblikket er, at jeg gerne vil besøge alle EU landene. Selvom jeg har besøgt en hel del, så mangler jeg stadigvæk godt halvdelen – så det kommer nok til at tage lidt tid!

Men tilbage til Amsterdam, som er et af dem der ligger højt på listen. I Amsterdam har de nemlig det skønne Hoxton hotel og når jeg skal have et par overnatninger i byen, ville jeg bestemt ikke have noget imod at det blev på netop det hotel.

herviljeggerneovernatte5.4herviljeggerneovernatte5.7 herviljeggerneovernatte5.2

Kilde: The Hoxton

Når man læser om hotellet, lyder det til at være et helt fantastisk sted at bo og efter at have kigget på tonsvis af billeder, så er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg ville stortrives her. Stedet har 111 værelser, som alle er forskellige og fordi bygning daterer helt tilbage til 1895, så finder man mange unikke historiske finesser i indretninger som er blevet bevaret da stedet blev renoveret og omdannet til et hotel.

herviljeggerneovernatte5.6 herviljeggerneovernatte5.1 herviljeggerneovernatte5.5 herviljeggerneovernatte5.3

Jeg er vild med dette smukke sted og er personligt blevet inspireret til…

… at eksperimenterer endnu mere med maling på væggene. Både nye og spændende farver som f.eks. den flotte støvede grønne farve, men også hvordan man maler et rum. Fremfor en enkelt væg, som jeg er stortilhænger af, så kunne det at male kun halvdelen af en væg, give et nyt og spændende udtryk.

… at holde udkig efter spændende og anderledes formet spejle. Det sekskantede spejl der går igen på flere af værelserne, er bare for fedt!

… at tage mig sammen og få købt et sengetæppe og rent faktisk bruge det! Det giver bare en meget bedre helhed til soveværelset og skaber ro.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment