Høje paneler er ikke et stort ønske fra min side til en fremtidig bolig. Men bestemt heller ikke noget, jeg ville takke nej til. Min stil passer måske ikke perfekt ind i en herskabslejlighed. I ved med højt til loftet, sildebensparket og selvfølgelig høje paneler. Men mon ikke den kan ændres lidt til den side, hvis det en dag blev en mulighed? til den tid vil der formentlig også være lidt flere penge mellem hænderne, til at købe skønne møbler og interiør for.

Der er i hvert fald et eller andet over et rum med høje paneler. Og især i en spisestue, synes jeg det ser helt fantastisk ud! Jeg kan huske at de i min barndomsvenindes hus, havde en spisestue med høje paneler og man følte sig altid en smule fornem, når maden blev serveret der!

Høje paneler hoje-paneler-1

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4

Hvor mange lejligheder i Århus der efterhånden findes med denne unikke detaljer, ved jeg ikke. Men mon ikke de er til at støve op. Hvis jeg skulle ende med at have det i mit hjem en dag, kunne jeg godt finde på at male dem. Ligesom på entré billedet herover. Det skaber et fedt spil og giver både noget eksklusivitet og bemærkelsesværdigt til rummet.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment