Kobber og marmor trenden er stadig virkelig populær og også super flot, men et nyt materiale jeg er begyndt at se flere steder er messing! Jeg syntes personligt godt kobber kan blive lidt for skindende, og derfor er messing et super godt alternativ! Selvfølgelig kan der være lidt forskel på om man rent faktisk bruger materialet messing og hvordan dette så bliver behandlet eller blot kopiere farven, men jeg syntes generelt at mange af de messing produkter, der er begyndt at dukke op hist og her, er rigtig flotte. Er messing noget for jer eller er i stadigvæk mest hooked på kobber?

indretmedmessingOplukker // Lampe // Lysetage // Ornament

Saks // Lysetage // Fotoramme // Skål

Jeg har lavet en lille collage til jer med en masse messing produkter, som jeg personligt ville elske at have i mit hjem. Jeg har længe været vild med de små fine sakse som blandt andet House Doctor laver, og netop denne model i messing, er jeg da helt skudt i!

Selvom jeg syntes saksen er helt vildt fin, må jeg nok også indrømme at det ikke er fordi jeg lige står og mangler sådan en. Noget andet derimod vi godt kunne bruge herhjemme, er en frugtskål og der kunne Zig skålen af messing, faktisk være et ganske godt bud – måske den ender på ønskesedlen til jul!

Indretmedmessing1

Indretmedmessing2

Indretmedmessing3

Indretmedmessing4

Som jeg så ofte gør har jeg også forsøgt at finde lidt inspiration til, hvordan andre har valgt at bruge materialet messing i deres boligindretning. Nogle er, som i kan se mere gennemført end andre, men jeg håber det kan inspirere!

Psssst… Hvis i ligesom mig syntes at messing lampen fra House Doctor er rigtig fin, så syntes jeg i skulle smutte forbi bloggens Facebook side, hvor i indtil i morgen aften, har mulighed for at vinde, blandt andet denne smukke lampe.

Hilsen boligbloggen Vinterfryd.dk

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Har i set den flotte Ferm Living toiletrulleholder?

Write A Comment