For nogle år siden efterhånden, skrev jeg om vinreoler og kom med nogle fine forslag til, hvordan sådan en kunne se ud. Det er dog aldrig blevet til et køb, af en vinholder, fra min side. Nok mest fordi vi er ret gode til, at drikke de vin vi køber og får herhjemme. Jeg tror det er min tid i Italien, der har givet mig det forhold til vin, for der blev vin heller aldrig gemt i mange dage, før de blev drukket.

Men af og til kunne det nu være rart med en fed vinholder, så vi kan have et lille lager af nogle af vores favoritter. Jeg har svært ved at finde en vinholder eller reol, som falder i min smag og derfor leger jeg lidt med tanken om noget genbrug eller en fiks lille DIY.

vinholder-1 vinholder-2 vinholder

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Lidt inspiration skader aldrig, men jeg er stadigvæk ikke helt i mål med, hvordan en holder til vin, hjemme hos os, skal se ud. Jeg er vild med de gamle champagne holdere, men tror desværre sådan en bliver lige voldsom nok i vores lille stue. Hvordan opbevarer i jeres vin og har i evt. en genial idé?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment