Klinker er bare noget af det flotteste og jeg har en drøm at få en masse smukke, fantasifulde og kulørte af slagsen ind i mit drømmehjem! Flotte klinker giver bare noget helt specielt til et rum og kan fungerer både på gulvet og væggene i blandt andet køkken og badeværelse!

Når man søger inspiration på nettet bliver man næsten væltet bagover, af alle de mange flotte udgaver, der findes og hvis man kunne vælge frit på alle hylder, ville jeg godt nok skulle bruge mange timer på, at bestemme mig.

flotte klinker klinker-1

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Men det er jo også en lidt anden sag, når man besøger byggemarkedet enten inde i byen eller på nettet og ser udvalget og ikke mindst priserne. For det er ikke nemt at finde lige præcis de klinker man går og drømmer om og hvis man gør, så er sandsynligheden for at kunne betale dem, lille! Jeg har i hvert fald set klinker til svimlende høje beløber.

Det er begrænset hvor meget jeg har kigget på udvalget endnu, for jeg har ingen steder at gør af dem lige pt. og at gemme dem på loftet, er måske ikke den bedste idé, selvom det er fristende. Men at kigge på klinker, kan jeg ikke lade være med og der kan gå mange timer med at beundre de flotte motiver. Har i klinker derhjemme eller drømmer i bare lidt ligesom mig?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment