Jeg havde godt nok aldrig tænkt, jeg skulle skrive et indlæg om kurvemøbler og rent faktisk være positivt indstillet overfor idéen, om at få nogle selv. Men det er det altså endt med. Min kæreste har i et par år nu snakket om, at han synes kurve møbler var ret fine. Og især efter kolonihave planerne har taget form, er vi blevet ret hooked på at der, da selvfølgelig skal stoppes et par kurvemøbler ind i vores fremtidige kolo!

Det er slet ikke fordi jeg har været på jagt endnu og set på udvalget fra de forskellige populære brands. Jeg har bare gået lidt med tanken om, at det egentlig kunne være meget hyggeligt med en skammel, stol eller måske sofa i kurveflet. Jeg tror det ender med et loppekøb, hvis det nogensinde bliver til noget. For der burde man da stadigvæk, kunne finde noget i nogenlunde stand til en rimelig pris.

Hvad siger I til kurvemøbler?

kurvemoebler-1 kurvemøbler

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

 1. Kurvemøbler skal du bare springe ud i. Det er så fedt. Naturligt og bambus er hurtigtvoksende og miljørigtigt!

  Køb gerne de gamle på loppemarked – de holder stadig – både i design og kvalitet
  Dengang blev der kun lavet kvalitet.
  Østen producerer stadig kurvemøbler, men der er langt mellem den gode kvalitet.
  Kombiner med rustikt teaktræ, fede puder og retro planter.
  Glæder mig til at se billeder af kolonihaven…

Write A Comment