Jeg har altid været træt af belysningen i vores soveværelse. Lampen på mit sengebord fejler intet, men det primære lys, er en kedelig lampe fra Ikea, som hang der, da vi flyttet ind. Den er praktisk og støjer ikke i indretningen, men nu skal der altså ske noget nyt. Men så er spørgsmålet bare, hvad?

Et par pendler kunne være fede, men hvor skal jeg lige hænge dem? Der er nemlig ikke særlig højt til loftet, hvilket nok også er derfor, den flade lampe med glasskærm, er valgt i første omgang.

lampe-til-sove lampe-til-sove-1 lampe-til-soveværelse

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg har haft svært ved, at visualiserer hvordan et par pendler f.eks. over sengen, hvor man ikke får dem i hovedet, kunne se ud og derfor har jeg forsøgt mig med lidt inspiration. Flere af løsningerne er enormt flotte og selvom jeg er meget længere med min egen idégenerering end tidligere, så er den rette løsningen der ikke helt endnu. Måske man bare skulle kaste sig ud i det og se om resultatet fungerer?!

Hvordan gør I med lampe til soveværelse?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

 1. Hej Malene
  Jeg sidder og leder efter lampe til soveværelset og har forelsket mig i den flade pendel på billedet med den mørkegrønne bagvæg, men jeg kan ikke finde den andre steder. Ved du tilfældigvis, hvad den hedder eller hvor den kan købes?
  Mange hilsner Kaare

  • Malene Vinter Reply

   Hej Kåre,
   Under billederne har jeg lavet en kildehenvisning. Hvis du trykker på tallet 1 finder du lidt flere informationer om lamper.
   Jeg kan se den er svensk, men ved desværre ikke hvor den kan købes.
   Men der får du i hvert fald et navn og et brand – så måske det gør din søgen lidt nemmere 😀
   /Malene

 2. Hej Malene,
  Din kildehenvisning, til billede nummer 5, leder ingen vegne. Har du eventuelt flere informationener?
  Hilsen Cecilie

Write A Comment