Metro fliser er ikke noget nyt fænomen, heller ikke i hjemmet, men det gør dem dog ikke mindre flotte! Jeg får alt for mange idéer, mens jeg er ude og rejse og listen bliver bare ved med at vokse. Hvor mange af de ting jeg går og planlægger der så egentlig bliver en realitet, når jeg kommer hjem, ja det må vi jo vente og se!

Jeg synes det kunne være rigtig sjovt at prøve at lægge nogle fliser et eller andet sted. Vi har i forvejen fliser både i badeværelset og køkkenet, så det bliver nok et lidt mindre projekt jeg skal i gang med, f.eks. en bordplade eller lignende, medminde vi selvfølgelig køber et kolonihavehus!

metrofliser1 metrofliser2Vi har nemlig allerede skrevet os op i en haveforening og håber at en kolonihave bliver realitet i foråret 2017, så vi kan bruge en masse tid med at gå og istandsætte henover foråret og sommeren hvor jeg nok alligevel er jobsøgende. Jeg synes det kunne være enormt fedt med metro fliser på badeværelset, måske kombineret med en anden type fliser også, for at give et helt unikt rum. Jeg tænker at metrofliser ville være ideelle i et lille kolonihavehus, hvor rummene er små og lyset måske ikke rigtig kan finde ind, fordi fliserne netop reflekterer lyset.

Om det skal være metro fliser i den traditionelle 7,5 x 15 cm størrelse er jeg ikke sikker på, men at de skal være hvide med en mørk fuge, er et must i min bog! Heldigvis er fliserne heller ikke så svære at få fat i, da de forhandles i de fleste byggemarkeder og med en Silvan lige ved siden af, bliver det nok ikke det store problem. Om jeg så overhovedet kan finde ud af at lægge fliser, ja det aner jeg faktisk ikke, men mon ikke jeg finder ud af det med lidt vejledning på nettet eller hjælp fra min far!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment