Ellers rettere sagt Malene og Nicolajs kolonihavehus – eller det er i hvert fald drømmen. Jeg vil rigtig gerne bo i en fed lejlighed midt i byen fremfor et hus i forstaden, men det eneste problem ved det, er pladsen og ja så, at udearealet nok heller ikke bliver det største, og til det er løsningen selvfølgelig et kolonihavehus! Og netop et kolonihavehus er noget min kæreste og jeg snakker rigtig meget om for tiden.

Det er på ingen måde noget vi skal have endnu, da vi skal på en længere rejse så snart jeg er færdig med studiet til jul, men da der jo er ventelister osv. på kolonihaver her i Århus – eller i hvert fald de steder vi har udset os, så kan vi jo ligeså godt så småt komme i gang.

kolonihavehus1 kolonihavehus2 kolonihavehus3De sidste par aftner har vi været nede og kigge på de forskellige haveforeninger og det er begyndt, at krible helt i fingrene for, at komme i gang med at købe et kolonihavehus. Jeg kan jo selvfølgelig ikke lade være med, at tænke på hvordan jeg gerne vil indrette både have og hus og derfor har jeg også fundet lidt skønne inspirations billeder på nettet! Jeg ville elske, at kunne indrette min kommende kolonihave ligeså lækkert, som på nogle af disse billeder. Dog kunne jeg nok godt tænke mig lidt mere hus end bare et skur – men haverne, de er sku skønne! Går i også og sukker efter en kolonihave?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

3 Comments

 1. Det ser SÅ hyggeligt ud. Man kunne dyrke rabarber og gulerødder. Og drikke saftevand en dejlig sommerdag! Noget af det jeg tænker på, er de varme sommeraftener, hvor der så kommer en kæmpe regnbyge. Tænk sig, at kunne sidde i læ i sit lille kolonihavehus og hygge med åben dør og bare nyde.
  Jeg vil gerne bo i hus, med en kæmpe have og små afkroge der emmer lidt af kolonihave 🙂 Hygge hygge hygge.

  • M. Vinter Reply

   Jaaa der skal dyrkes alt muligt! Jeg synes blomster er hyggelige, men vil 10 gange hellere dyrke noget man kan spise 😛
   Det lyder helt fantastisk Mette – glæder mig allerede. Kan også godt være Nicoalj overtaler mig til et hus en dag, men det går nok også bare det er hyggeligt og ikke alt for langt væk fra byen 😉

 2. Pingback: Kähler giveaway

Write A Comment