Noget jeg aldrig har benyttet mig af, er planter på vores badeværelset. Hvorfor, aner jeg faktisk ikke, for det ser jo enormt godt ud og skaber en helt speciel stemning. Vores badeværelse er ikke noget at råbe hurra for, men et par planter kan da kun gøre det bedre!

Det er selvfølgelig ikke alle planter der trives i på et badeværelse og især ikke, hvis det er et af de lidt mørke af slagsen. Vores badeværelse er egentlig relativt stort, men det er kun i den ene ende der er lys, så tror hovedsageligt det bliver der, planterne får lov at brede sig. Jeg drømmer lidt om en hængeplante som f.eks. Epipremnum Aureum, der bliver kaldt guldranken. De skulle kunne vokse de fleste steder og ville se fantastisk ud i f.eks. en hængepotte. Hvis jeg kan finde pladsen, tænker jeg også at både en Sansevieria trifasciata (Svigermorstunge) og en Philodendron Xanadu, kunne være fine planter til badeværelset.

Nogen der ved om kaktusser ville kunne overleve i et badeværelse eller om der bliver for fugtigt?

planter-badevaerelse-1 planter-badevaerelse-3 planter-badevaerelse-2

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

 1. Vi har 3 kaktusser på vores badeværelse og de lever i bedste velgående, så det kan sagtens lade sig gøre! 🙂

  • M. Vinter Reply

   Ej hvor skønt! Tak for hjælpen Julie – så skal der helt sikkert kaktusser derud 😀

 2. Planter på badeværelset er enormt hyggeligt, og giver noget specielt til rummet.

  Jeg har haft en lille kaktus stående ved siden af håndvasken i et par måneder. Den har det udemærket, faktisk ser det ud som om den er vokset, selvom den ikke meget sollys har fået.

  Mvh. Michelle-Marie

  • M. Vinter Reply

   Ja ikke! Ved virkelig heller ikke, hvorfor jeg ikke har fået nogle derud endnu :-/
   Lyder skønt! Kaktusser er bare så nemme at holde og så pynter de så flot 😀
   Tak for din kommentar Michelle-Marie – ha’ en dejlig fredag 😉

Write A Comment